Премини към основното съдържание

За нас

Chapter 4 България предлага цялостно комуникационно обслужване на проектна или дългосрочна база – дигитален маркетинг и връзки с обществеността, инфлуенсър маркетинг, дизайн и създаване на печатни и дигитални материали, както и изграждане на бранд идентичност.

Независимо от мащаба или продължителността на проекта, предлагаме индивидуални решения за всеки клиент и насочваме всичките си ресурси в една обща посока – Заедно да постигнем целите на Вашия бизнес! Превръщаме се в продължение на екипа Ви, Вашите цели стават наши приоритети, а експертизата ни – Ваш ценен ресурс.

За 10 години дейност Chapter 4 България има реализирани десетки дългогодишни програми и хиляди проекти с различна продължителност. Те се радват на висока оценка и в България, и на световно ниво – заедно с нашите клиенти имаме над 10 отличия на ПР Приз България, 2 на European Excellence Awards, 1 на Global Eventex Awards и 2 на Global SABRE Awards.

Съчетаваме богатия си опит с международна експертиза от Chapter 4 Network в Централна и Източна Европа, под шапката на водещата глобална мрежа за интегрирани комуникации – Burson Cohn & Wolfe

Мисията ни е не само да постигаме, но и да надхвърлим поставените от клиента цели чрез създаването на ефективни кампании и проекти, които са печеливши за Вашия бизнес и се отличават.

Доверете ни се да създадем или разкажем историята на Вашия бизнес и се свържете с нас за безплатна консултация тук

Chapter 4 Офиси

austria
Chapter 4 Австрия
Chapter 4 Австрия
atatchapter4 [dot] eu
hungary
Chapter 4 Унгария
Chapter 4 Унгария
huatchapter4 [dot] eu
romania
Chapter 4 Румъния
Chapter 4 Румъния
roatchapter4 [dot] eu
serbia
Chapter 4 Сърбия
Chapter 4 Сърбия
srbatchapter4 [dot] at
bulgaria
Chapter 4 България
Chapter 4 България
officeatchapter4 [dot] bg
north macedonia
Chapter 4 Северна Македония
Chapter 4 Северна Македония
mkatchapter4 [dot] eu
kosovo
Chapter 4 Косово
Chapter 4 Косово
ksatchapter4 [dot] eu
Zagreb Croatia
Chapter 4 Хърватия
Chapter 4 Хърватия
hratchapter4 [dot] eu
slovakia
Chapter 4 Словакия
Chapter 4 Словакия
skatchapter4 [dot] eu